zondag 5 februari 2012

What to wear?
Hi bloggers,
Brr het is een koude, winterse zondag. Een dag dat je het liefst in je joggingbroek thuis op de bank zit, maar dat je weg moet en niet goed weet wat je aan moet.. Herkennen jullie dat? Benieuwd naar wat wij op zo'n dag aantrekken? Lees dan snel verder

De outfit die wij hebben uitgekozen is simpel maar toch erg fashionable. Je kan het snel aantrekken, het is lekker warm, dus helemaal goed voor een koude zondag!

Trek een lekkere warme trui aan, van bijvoorbeeld: Topshop, Pull and Bear, Bershka etc. Deze trui is heerlijk warm en ziet er ook nog eens leuk uit!

Pak je lichte spijkerbroek uit de kast en doe deze er onder aan. Je kan in heel veel winkels een lichte spijkerbroek kopen o.a.: Zara, Pull and Bear, H&M en Bershka.
Dan heb je natuurlijk nog het 'welke-schoenen-moet-ik-aan?-probleem'. Niet te lang over nadenken en gewoon lekker je vans aantrekken, altijd goed!
Bijna klaar, alleen nog een paar oorbellen en een tas. Een paar zilveren knoppen kan eigelijk overal bij, daarom hebben wij gekozen die te nemen. En een leuke zwarte tas, (deze komt van de pieces).


En nu het eindresultaat:


Wat vinden jullie ervan? laat het ons weten!
Liefs, Eline en Marith


  

2 opmerkingen: