woensdag 8 februari 2012

Top 3: parfums


Hi bloggers,
We waren van plan om voor jullie vandaag een leuk artikel over nailart te posten, maar helaas.. morgen een groot biologieproefwerk waardoor we er geen tijd voor hebben, dus die houden we jullie nog te goed! Vandaag een post over onze top 3 parfums! Ben je benieuwd welke geurtjes wij dagelijks op doen? En welke wij graag nog willen hebben? Lees dan snel verder!

We beginnen met onze nummer 3. Het is de bekende lichtroze variant van bruno banani, 'woman'. Het potje is een beetje stoer door de puntige vorm, maar toch ook weer schattig omdat hij lichtroze van kleur is. Ik vind hem heerlijk ruiken en heb er zelf ook al 5 potjes van leeggespoten. De geur is een beetje moeilijk te beschrijven. Hij is een klein beetje zoet, maar niet tè zoet. Je blijft hem erg lang ruiken, wat niet bij veel parfums het geval is. Zeker de moeite waard om een keertje te testen! (Deze parfum is trouwens ook maar 13 euro voor 20 ml, erg goedkoop dus.)


Op nummer 2 staat: 'J'adore van Dior'. Elke keer als ik in de Douglas kwam spoot ik dit luchtje op en met kerst heb ik hem gehad daar was ik natuurlijk super blij mee. Deze parfum heeft een beetje een zachtzoete geur, heerlijk! Omdat die niet te zoet en niet te sterk is, is het zeker een prima geurtje voor school. Helaas is hij wel erg duur.
En onze nummer 1 is toch echt 'Reveal' van Halle Berry! De geur is klassiek, glamoureus en een tikkeltje sexy. De geur straalt zelfvertrouwen, charisma en een beetje mystiek uit. Ook het potje is erg leuk, een beetje in een vintage stijl. Goed voor op een feest, maar ook zeker niet te heftig om naar school op te doen! En voor een prijs van 22 euro voor 30 ml, vind ik hem zeker de moeite waard!
Ten slotte nog wat geurtjes die wij nog wel eens zouden willen hebben. We zijn achter de heerlijke geuren van deze luchtjes gekomen door testertjes die we wel eens ergens bij kregen.
Nummer 1 is 'Femme van Hugo Boss'. Dit luchtje heeft een hemelse geur. Dit geurtje vinden wij beiden heel lekker, daarom waren de testertjes ook al snel leeg. Zeker een aanrader!
De laatste die we ook vak getest hebben is 'Hilfiger Woman van Tommy Hilfiger'. Dit luchtje heeft een fruitige, bloemige geur. Ook dit geurtje is zeker een aanrader!


Welke geurtjes hebben jullie vaak in huis? En welke zouden jullie nog willen?
liefs, Marith & Eline

1 opmerking: