dinsdag 7 februari 2012

High skirts

Hi bloggers,
Vandaag een artikeltje over iets waar wij allebij fan van zijn, namelijk:'de HOGE-ROK!' Je kan ze met heel veel dingen combineren en naar verschillende dingen aan, zoals feestjes, uitstapjes maar ook naar school. Willen jullie zien welke combinaties wij hebben gemaakt? Lees dan snel verder!
Als eerste laten we een leuke 'hoge-rok-outfit' zien voor een feest. We hebben voor een rode hoge-rok gekozen, want rood mag zeker gezien worden op een feest! In de hoge-rok zit een wit wijd shirtje met gaatjes en daaronder een zwart hempje. We hebben voor het wit gekozen want dit is ook altijd goed op een feest en natuurlijk leuk als er blacklights zijn. Bij deze outfit draag je een zwarte panty.
De tweede 'hoge-rok-outfit' wordt voor naar school. Hiervoor hebben we gekozen een bruine hoge-rok aan te trekken. In de rok zit een rode blouse. De kleren zijn niet echt opvallend en druk maar ook zeker niet saai voor een dagje school. Bij deze outfit draag je een bruine panty.Nu de derde 'hoge-rok-outfit'. Deze wordt voor als je er wat netter uit moet zien bijvoorbeeld als je naar je familie gaat. Hiervoor hebben we een zwarte hoge-rok gekozen want dit is een nette kleur. We hebben voor een wit shirtje gekozen om in de rok te doen en daarop een donkerblauw colbertje. Bij deze outfit draag je een zwarte panty.Ten slotte hebben we nog een 'hoge-rok-outfit' verzonnen die je bij allerlei dingen aan kan, dus naar een feest, naar school en naar familie. We hebben voor een donkerblauwe hoge-rok gekozen met daarin een bloemenshirtje. Dit shirtje is met korte mouwen dus als je naar een feest gaat doe je hem zonder iets er overheen aan, naar school kan dat natuurlijk ook maar als het koud is met een vestje en naar familie met een colbertje. Ook kan je een grote riem om je taille doen. Deze outfit draag je met een zwarte of bruine panty.

Welke outfit vinden jullie het leukst? Dragen jullie zelf ook wel eens een hoge rok? Laat het ons weten!

Liefs Marith & Eline,

7 opmerkingen:

 1. Wauw die enelaatse is echt super!
  met dat vestje en die gouden knoopjes! x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuk gecombineerd, heb er zelf ook 2 vind ze zitten ook lekker!
  LOVE www.smnth-s.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dat eerste shirtje heb ik ook, best een leuk idee! en die laatste is net zo'n jurkje! bedankt voor de inspiratie. Ik ga jullie volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wow het tweede setje is heel leuk.
  mvg

  BeantwoordenVerwijderen
 5. hoi
  wat leuk ik heb het 1 setje ook.
  en je hebt een blog.
  mvg debby

  BeantwoordenVerwijderen
 6. hoi
  je hebt een super leuke website.
  1 en 2 setje heb ik ook.
  mvg cindy

  BeantwoordenVerwijderen